Rugaciune pentru Misiune

Tunisia
Populația totală: 12.019.000
Populația creștină: 22.800
Religia principală: islam

Pentru creștinii din Tunisia, presiunea pe care o întâlnesc este răspândită și constantă. Situația este în mod deosebit mai dificilă pentru creștinii care s-au convertit de la islam. Poate fi periculos să își expună credința, așa că mulți creștini sunt forțați să se închine lui Isus în secret. Ei trebuie să fie precauți când se adună pentru închinare pentru că sunt monitorizați de serviciile securității tunisiene.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Tunisia?
Ziua 1: Să ne rugăm împreună cu creștinii din Tunisia care s-au convertit de la islam. Dumnezeu să îi încurajeze, chiar și atunci când trebuie să-L urmeze în secret.
Ziua 2: Să ne rugăm pentru femeile care se tem că vor fi forțate să se căsătorească cu un bărbat musulman pentru că au decis să-L urmeze pe Isus.
Ziua 3: Să ne rugăm pentru guvernul și pentru societatea tunisiană pentru că frământările politice continuă. Să cerem lui Dumnezeu să cerceteze inimile celor din poziții de autoritate.
Ziua 4: Să ne rugăm pentru tunisieni să fie protejați de instabilitate politică.
Ziua 5: Să ne rugăm pentru misionarii din Tunisia ca să fie încurajați și întăriți să continue lucrarea lui Dumnezeu în locuri dificile.
Ziua 6: Să ne rugăm cursurile de ucenicizare și pentru lideri care să le conducă. Dumnezeu să înmulțească biserica!
Ziua 7: Domnul să întărească biserica și să-i îndrepte ochii spre Hristos.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034ivfZmUHUTtyw7e5GuVpVGT41Po4ajJnEgS47dAEHTAwy3RsnUgw8qEgd8aFzCkFl&id=1455381658103688&sfnsn=mo

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.