Când un musulman îți cere să te rogi ca ambasador a lui Isus HristosNe-am reîntors în câmpul de misiune după o vară intensă și binecuvântată peste măsură.
Azi am mers în cartierul unde trăiesc cele mai multe grupuri etnice din oraș și pe care noi îl brăzdăm cu rugăciuni ca întunericul din mintea și inima musulmanilor să fie îndepărtat. Ne-am unit în rugăciune și am cerut ca Duhul Sfânt să ne îndrume spre un om al păcii. Scumpă libertate! Ce har, să avem resurse, oportunități și libertate să vorbim despre planul salvator! Ne-am oprit într-un parc privind „holdele coapte”.

A apărut un bărbat cu trei copii, unul dintre ei fiind cu dizabilitate, în cărucior. În timp ce își îndruma copiii, noi ne rugam să lucreze Duhul Sfânt în inima lui. Ștefan s-a apropiat de el și l-a abordat. Surprins de conversație, a început să ne spună povestea lui. De ce a venit în Spania.
I-am spus că Dumnezeu îl iubește! A râs și a zis, da aș vrea să cred că Dumnezeu mă iubește! Duhul Sfânt a călăuzit o conversație minunată. El reprezintă grupul etnic Berber din Algeria și a fost încântat să audă că suntem ucenicii lui Isus Hristos. A cerut să mă rog pentru fetița lui, Ines. În numele lui Isus m-am rugat. Fetița s-a liniștit și ne zâmbea. Fața ei s-a luminat și zâmbea. După această rugăciune am avut oportunitatea să îi vorbesc din nou despre credința în Isus și să îi ofer materialul care noi îl împărtășim cu oamenii vorbitori de limbă arabă și se descarcă direct în telefonul lor Vestea Bună! M-a întrebat dacă este biserică locală în acest cartier și deschiderea lui a fost așa o încurajare să vedem cum Duhul Sfânt creează oportunități frumoase în libertatea pe care încă o avem.

Holdele sunt coapte, există o așteptare în inima musulmanilor pentru că religia pe care o practică nu răspunde întrebărilor și frământărilor existențiale sincere. Dumnezeu să crească sămânța plantată în inima acestui om și să-i mântuiască familia și poporul! Dumnezeu să ridice biserici care să mijlocească pentru mântuirea poporului Berber din Algeria!

Ștefan și Ioana Balic, lucrători între grupurile etnice musulmane din Spania

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.