Fii sensibil, fii disponibil!

Dimineata devreme ma plimbam aproape de zona unde locuim. Meditam la bunatatea si credinciosia Domnului fata de mine, ma bucuram de soarele frumos si aerul proaspat pe care il respiram. In sufletul meu aveam un sentiment de fericire si multumire fata de Domnul.

La un moment dat, o tanara ma opreste pe strada cerundu-si scuze pentru deranj. Aveam sentimentul ca o cunosc, dar nu stiam de unde. In scurte cuvinte mi-a povestit putin din viata ei, incercarile prin care trece, cerandu-mi sa ma rog pentru ea. Lacrimile i-au umplut ochii, singura ei dorinta era ca Domnul sa faca o minune.

Marturisesc ca este prima oara cand sunt oprit pe strada de cineva cerandu-mi atat de insistent sa ma rog pentru ea. Dar am facut-o cu drag, acolo in strada fara rusine pentru ca un suflet fragil a realizat ca singurul care poate rezolva problema este Dumnezeu.

Am ramas uimit de credinta acestei tinere. Mi-am amintit de credinta femeii bolnave de doisprezece ani care s-a apropiat de Domnul Isus: ,,Doar sa ma ating de poala hainei Lui, si voi fi vindecata”.

Credinta da rusinea, obstacolele la o parte. “Isus S-a intors, a vazut-o si i-a zis: „Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a tamaduit.” Si s-a tamaduit femeia chiar in ceasul acela” (Matei 9:22).

Un lepros s-a apropiat de Domnul Isus cu credinta: “Doamne, daca vrei poti sa ma cureti!” Isus a intins mana, S-a atins de el si a zis: „Da, vreau, fii curatat!” Indata a fost curatata lepra lui” (Matei 8:3).

Un lider militar macinat de suferinta robului sau insista ca Domnului Isus sa il vindece. Are credinta ca il poate vindeca. Cand Domnul Isus se ofera sa vina in casa lui, sutasul spune: “Doamne”, a raspuns sutasul, „nu sunt vrednic sa intri sub acoperamantul meu; ci zi numai un cuvant, si robul meu va fi tamaduit. (Matei 8:8). Cristos a laudat credinta lui. Robul acela s-a vindecat chiar in clipa aceea.

Sunt atat de multi oameni care zambesc, par fericiti, dar au o inima zdrobita. Fii disponibil sa ajuti, sa te rogi si sa fii o binecuvantare pentru cei din jurul tau! Nu iti poti imagina cum Dumnezeu te va folosi!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02BqxNT8P5boZfmAwCT1H4JG6ncN69WojSFeWsNZsZgkgCcZciVHRZSqdUf9bAW9RLl&id=1067650393

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.