Apel urgent la rugaciune!

Familia Cilica din localitatea Poduri, judetul Bacau are mare nevoie de rugaciunile noastre. Unul din cei 8 copii ai familiei pe nume Rares (10 ani) este grav bolnav de leucemie si se afla internat de mai mult timp la spitalul din Moinesti.

Doctorii nu ii dau multe sanse de supravetuire noi stim ca la Dumnezeu totul este cu putinta. Miercuri am vizitat familia Cilica, i-am incurajat cat am putut de mult si m-am rugat pentru ei. Mama copiilor era la spital cu Rares iar tatal acasa cu copiii, cel mai mare are 18 ani si cel mai mic are 3 anisori.

Familia Cilica este o familie credincioasa Domnului, viata lor a fost total schimbata de puterea Evangheliei. Haideti sa le fim alaturi cu rugaciunile noastre! Domnul sa va binecuvanteze!

,,Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit” (Iacov 5:16)

Fotografia este folosita cu acordul familiei.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02uZWHvUB3UGifiobPEkP2rTqbgeNPHx1t9Kz3zVyypDVhJUymQjEERd94pTFLf1yQl&id=1067650393

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.