Mărturii de pe câmpul de misiune

Duminică dimineață, înainte de a începe rugăciunea, de afară au început să se audă țipete. Chiar lângă ușa bisericii era o femeie chinuită de duhuri necurate. Ea a fost adusă la biserică de cineva din familia ei, care frecventează micuța biserică. Împreună cu ea a venit soțul și copilul ei!

Femeia nu a călcat până atunci pragul bisericii pentru că duhurile necurate nu o lăsau. Familia a venit pregătită să renunțe la „fanafody Gasy”, medicamentele malgașe primite de la vraci. Au adus o pungă cu un fel de praf și au zis că sunt gata să le ardă ca să scape de ele și să fie eliberați.

Am început să ne rugăm pentru ea împreună cu pastorul bisericii și cu mai mulți frați și surori care o țineau pe femeie deoarece se zvârcolea din cauză că era tare chinuită. În timp ce ne rugam, femeia a dat să vomită de câteva ori, după care s-a liniștit. După ce s-a liniștit a vrut să intre în biserică, dar încă nu era complet eliberată.

În biserică am vrut să ne rugăm din nou pentru ea și să cerem eliberare completă și umplerea cu Duhul Sfânt. Când pastorul Amy s-a uitat la ea și i-a vorbit direct, fața femeii s-a schimonosit din nou, iar ochii i s-au mărit și a căzut la pământ, ca moartă, însă când și-a revenit puțin, pastorul Amy i-a spus să rostească numele Isus, și ea a reușit să rostească, însă când pastorul Amy i-a zis: „spune Isus, tu ești Domnul meu”, duhul rău a zis „eu nu fac asta, nu vreau să spun asta”. În final, femeia și-a mărturisit credința în Isus și a fost eliberată. A fost așa de fericită când am plecat de la biserică, încât fața îi radia de fericire!

La finalul bisericii am discutat atât cu pastorul bisericii cât și cu ei. Soțul ei a făcut primul pas împreună cu femeia și au adus „fanafody gasy” ca să fie arse, femeia l-a primit pe Isus ca Domn, și a fost eliberată, dar soțul nu a făcut încă pasul de a-L primi pe Domnul Isus în inimă. Este nevoie de un proces de ucenicie după eliberare și l-am încurajat pe pastor în acest fel să lucreze cu oamenii.

Florin și Alina Popa, misionari în Madagascar
Mai multe mărturii puteți găsi la: https://www.apme.ro/experiente-si-marturii-de-pe-campul-de-misiune/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.