Templul Satanic acceptat la festivitatea școlară de deschidere

Un inspectorat școlar din Pennsylvania a dat permisiunea Templului Satanic să organizeze o festivitate școlară de deschidere a noului an școlar, folosind una din clădirile școlilor publice locale.

Inspectoratul școlar al districtului Northern York a aprobat o cerere depusă de Templul Satanic pentru a utiliza una din sălile mari ale Liceului Northern situat în Dillsburg pentru evenimentul programat pe 24 septembrie. Detaliile despre eveniment nu au fost făcute publice.

„Ca inspectorat școlar public, utilizarea facilităților noastre școlare trebuie să fie permisă fără discriminare. Nu putem alege și nu alegem în mod arbitrar ce organizații pot sau nu pot utiliza facilitățile noastre”, a declarat directorul școlilor, Steve Kirkpatrick într-un comunicat.

Potrivit CBN News, Templul Satanic are un program de after school denumit After School Satan Club. Lucien Greaves, co-fondatorul Templului Satanic din Salem, Massachusetts, a declarat presei că membrii Templul Satanic ar trebui să aibă același acces de a folosi facilitățile școlare ca toți ceilalți.

https://europanews.ro/templul-satanic-acceptat-la-festivitatea-scolara-de-deschidere/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.