Vremea….

Trăim cu adevărat vremurile sfârșitului, când biserica trebuie să facă față provocărilor, din ce în ce mai mari ale societății noastre corupte, înstrăinată de Dumnezeu.

Principiile divine sunt călcate în picioare, păcatul este promovat într-un mod agresiv, puterea noastră slăbește, deoarece ne-am îndepărtat de autoritatea Scripturii. Părerile personale, prejudecățile sunt luate ca și normă de viață. Însă Dumnezeu ne ajută și ne oferă resursele necesare pentru a supraviețui bătăliei, trebuie doar să acceptăm și să rămânem statornici, pe temelia Cuvântului.

Cu dragoste, Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Vremea….

  1. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

  2. Alin Cristea spune:

    O biserică fără adevăr este o ciudăţenie respingătoare, atât pentru lume cât şi pentru Dumnezeu. Să nu uităm că existăm ca să mărturisim despre adevăr şi ca să întrupăm adevărul prin viaţa noastră. – Laurenţiu Balcan

  3. Alin Cristea spune:

    4. Si tot ce a fost scris mai inainte a fost scris pentru invatatura noastra, pentru ca, prin rabdarea si prin mangaierea pe care o dau Scripturile, sa avem nadejde.
    5. Dumnezeul rabdarii si al mangaierii sa va faca sa aveti aceleasi simtaminte unii fata de altii, dupa pilda lui Hristos Isus;
    6. pentru ca toti impreuna, cu o inima si cu o gura, sa slaviti pe Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos.
    7. Asadar, primiti-va unii pe altii, cum v-a primit si pe voi Hristos, spre slava lui Dumnezeu.
    Romani 15: 4-7

Comentariile sunt închise.