Vesti bune despre fratele Tibi Seman

Dragi prieteni pretiosi frati si surori, laudat sa fie Domnul pentru rugaciunile ascultate! Mulțumim pentru toate rugăciunile sincere și în unitate!
Azi au venit rezultate la analize si avem vesti bune- creatinina s- a stabilizat la valori normale, sângele din creier se resoarbe, Tibi isi misca singur si normal mana stanga despre care medicii credeau ca e paralizata!
Cu siguranță, mâine voi veni cu vesti și mai bune despre ceea ce a făcut credința în unitate în Numele lui Isus Cristos! În curând, vom înalta un nou steag de biruinta pentru familiile noastre si pentru România.Isus Cristos va veni în curând și Biserica Lui glorioasa se ridica puternica si in autoritatea desemnata ei de Cristos, Regele regilor.
Este o Biserica Sfânta, o Biserica ce va experimenta tot mai mult supranaturalul.
Eu cred ca azi, Tibi ar fi putut sa se ridice în șezut și sa meargă la baie, dar nu l- au lăsat deocamdată pentru ca i- au scos cateterul din picior.
Maine, prin harul Domnului voi veni cu vesti bune! Iehova Rafa este pe Tron!
Va mulțumesc în Numele Domnului pentru toate rugăciunile și ca veți lupta mai departe alături de noi pentru a înalta Numele Domnului peste familia mea si peste Romania prin vindecări și minuni ale Duhului Sfant.Acesta este Dumnezeul nostru pe care ne bizuim și pe El Îl mărturisim.Amin!
A fost un mare test pentru noi și totodată pentru tot Trupul lui Cristos pentru ca atunci când suferă un mădular, toate suferă împreună cu el.
„Și dacă suferă un mădular, toate mădularele suferă împreună cu el; dacă este preţuit un mădular, toate mădularele se bucură împreună cu el. Voi sunteţi trupul lui Hristos și fiecare, în parte, mădularele lui.”
1 Corinteni 12:26‭-‬27
Puterea rugăciunii si a unității Trupului lui Cristos este manifestarea lui Cristos Însuși pe pământ.Este forta cea mai puternica din lume:
„Si Eu îţi spun: tu ești Petru, și pe această piatră voi zidi Biserica Mea, și porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui. Îţi voi da cheile Împărăţiei cerurilor, și orice vei lega pe pământ va fi legat în ceruri și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat în ceruri.”
Matei 16:18‭-‬19
„Adevărat vă spun că orice veţi lega pe pământ va fi legat în cer și orice veţi dezlega pe pământ va fi dezlegat în cer. Vă mai spun iarăși că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor.”
Matei 18:18‭-‬20

https://www.facebook.com/100002774811169/posts/pfbid04rfkCK2VDtWYpNszhAyFp1t2BSjiz8cHC8rLJw8x8gwiPGdncdWkzF9mWchfV4zEl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.