Să continuăm să mijlocim pentru fratele Timotei Seman! Dumnezeu să vindece.

Dragi prieteni, dragi surori și frati, mâine, în intervalul de timp 15.30- 16.30, Duhul Sfant ne- a călăuzit pentru un timp special de rugăciune pentru vindecarea miraculoasa si deplina a preaiubitului meu sot, Timotei care a suferit un accident vascular. Noi suntem acum alături de el ptr ca a fost transferat la Spitalul Judetean din Timisoara, sectia neurologie după ce în Hunedoara din cauza unor erori medicale ce au dat complicatii a fost aproape sa plece din lumea aceasta,dar Domnul l- a izbăvit. Va rog frumos, sa fiți alături de noi cu rugăciuni, acolo unde va aflați.Vrem sa vedem și de data aceasta slava lui Dumnezeu manifestata prin biserica unita și prin autoritatea asupra bolilor pe care Cristos a desemnat- o bisericii Sale și fiecărui credincios în parte.El ne- a dat autoritate sa călcăm peste toată puterea vrăjmașului si El vrea ca noi să folosim aceasta autoritate.
„Iată că v-am dat putere să călcaţi peste șerpi și peste scorpii și peste toată puterea vrăjmașului: și nimic nu vă va putea vătăma.”
Luca 10:19
Și pe drum, propovăduiţi și ziceţi: ‘Împărăţia cerurilor este aproape!
Vindecaţi pe bolnavi, înviaţi pe morţi, curăţiţi pe leproşi, scoateţi afară dracii. Fără plată aţi primit, fără plată să daţi.”
Va mulțumesc în Numele Domnului nostru, Isus Cristos ca în aceasta perioada grea de încercare ați fost alături de noi cu rugaciuni, incurajari și tot ceea ce v- ați gândit ca am avea nevoie…Dumnezeu v- a răsplăti…
„Prin aceasta vor cunoaște toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii.”
Ioan 13:35

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.