Î𝐧𝐭â𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧ț𝐢𝐚𝐥𝐞


Am coborât din avion și am reușit după 20 de minute de așteptare să îmi recuperez și bagajele. Mă simțeam puțin rătăcit în aeroportul internațional din Otopeni, nereușind să găsesc direcția spre zona internațională.
Eram flămând!
Am căutat un sandvici într-un mic supermarket aflat în zona de zboruri interne. O familie s-a intersectat cu mine de mai multe ori, el- asiatic la figură, ea – albă. Erau cu doi copii după ei, în timp ce își căutau și ei de mâncare.
În timp ce eram la casă, am întrebat ceva pe un vânzător, cerând ajutor pentru plata sandviciurilor.
Deodată, tânăra femeie a venit spre mine și m-a întrebat: “Nu ești Marcel Șaitiș, misionarul din Madagascar? Ți-am auzit vocea și mi-am dat seama că mi-e cunoscuta, că ești tu! (probabil de pe net; ne-am mai întâlnit o dată când nu era misionară în Italia – de asemenea).
Am realizat instant că această femeie ce era cu soțul indian erau Adelina și Denis, cuplu mixt, misionari în India.
Îmi plăceau scrisorile ei de pe câmpul de misiune, și m-am mai rugat pentru ei. Le admir foarte mult curajul și încrederea în Dumnezeu, dar și hărnicia lor pe câmpul de misiune.
Wow! Nu îmi venea să cred! Eu plecam spre câmpul de misiune (Madagascar), iar ei se întorceau pentru două luni, urmând ca apoi să se reîntoarcă în India. Căutau un hotel la care să stea peste noapte. Erau frânți de oboseală, cu doi copii mici, obosiți și ei, iar Adelina este însărcinată cu al treilea copil. Cred că direcția lor este spre Botoșani sau Suceava.
Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru această întâlnire divină!
Iar pe cei care îi cunoașteți și îi sprijiniți (pe toate planurile), inclusiv cei din Italia, unde a locuit înainte de a fi misionară Adelina, vă încurajez să o faceți cu o inimă cât mai largă și mai deschisă.
Împreună – misionarii și Biserica de acasă – putem face diferența pe câmpul de misiune!

Marcel Șaitiș

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.