Dumnezeu să te binecuvânteze frate Marcel !

În data de 24.07.2022, în cadrul serviciului de dimineață al Bisericii Penticostale Speranța din Cluj-Napoca, a fost ordinat în slujba de prezbiter în direcția misiunii, fratele Marcel Șaitiș, misionar în Madagascar.

Fratele Gheorghe Rițișan, președintele APME, a fost invitat să aibă mesajul principal în care a ales să fie dureros de sincer.

„Îl cunosc pe Marcel de cel puțin 15 ani. În 2009, când biroul APME s-a mutat la Cluj, nu avea niciun angajat și căutam cu disperare un om cu care să lucrez, iar Marcel căuta cu disperare o slujbă și ne-am întâlnit. La puțin timp după ce am pornit împreună am avut un accident teribil de mașină, în urma căruia timp de 6 luni nu am putut să umblu și timp de 1 an nu am putut să conduc. În acea perioadă, Marcel a fost omul bun la toate. El a fost contabilul, secretarul, administratorul, șoferul meu. Tot ceea ce ține de începutul lucrării APME la Cluj a fost foarte strâns legat de Marcel.

La un moment dat Marcel mi-a spus că are chemare la misiune în Madagascar. A fost nevoie de multe insistențe din partea lui ca să accept ca ei să plece.

Acum ne revedem după 9 ani de slujire ca misionari în Madagascar și vreau să vă spun un lucru: Marcel și Ioana sunt printre cei mai buni misionari pe care APME îi are și n-o spun că este un eveniment sau că vreau să îi flatez. Marcel a fost primul cu care am început să folosesc acest termen, Marcel a „înflorit” pe câmpul de misiune, este în mediul lui unde crește și se dezvoltă.”

La finalul acestui scurt mesaj de îmbărbătare și de provocare, Ionuț Benea, pastorul bisericii a invitat întreaga familie Șaitiș înaintea întregii adunări, iar împreună cu pastorul Amza Gheorghe și Rițișan Gheorghe au rostit rugăciunea de binecuvântare a fratelui Marcel în slujba de prezbiter și au cerut umplere cu Duhul Sfânt peste întreaga familie, în lucrarea de misiune din Madagascar.

Pentru a citi întreaga știre și mesajul fratelui Rițișan cu ocazia acestui eveniment vă invităm să accesați: https://www.apme.ro/serviciu-de-ordinare-a-doi-lucratori-in-vederea-slujirii-in-campul-de-misiune/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.