China pregătește lumea pentru semnul fiarei

Mișcarea Chinei către o societate fără numerar este în viziunea mai multor observatori creștini foarte asemănătoare cu profeția biblică a semnului fiarei. De fapt există multe indicii că întreaga lume este literalmente pregătită pentru acest tip de control guvernamental.

Guvernul chinez avansează pe multe fronturi pentru a restricționa ceea ce poate și ce nu poate face populația sa. Ei au restrâns deja dreptul la întrunire. Este cunoscut faptul că libertatea religioasă este strict supravegheată de Partidul Comunist. Nu există libertatea de exprimare, mai ales în domeniul politic. Orice discurs care critică guvernul lor este rapid reprimat.

Conform unei directive interne a Partidului Comunist Chinez, circulația banilor lichizi va fi restrictionată și se promovează digitalizarea monedei chinezești. În esență se urmărește eliminarea progresivă a banilor de hârtie.

CBN informează că nu doar China face asemenea demersuri. Rezerva Federală Americană vrea să implementeze măsuri similare, motivând că dorește să protejeze dolarul american ca monedă mondială.

https://europanews.ro/china-pregateste-lumea-pentru-semnul-fiarei/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.