Rugaciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia
Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).
Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Gujari (hinduși)
Țara: India
Populație: 7.166.000
Biblia: tradusă
Religia principală: hinduism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,00%
Evanghelici: necunoscut

Gujari sunt localizați în Afganistan, Pakistan și India. Începând cu invaziile musulmanilor din secolul al XI-lea, mulți gujari s-au convertit la islam și au fost forțați de vecinii lor hinduși să plece în alte zone. Cei mai mulți gujari din India sunt păstori și fermieri. De multe ori ei sunt dezapreciați de castele mai înalte și sunt etichetați ca hoți sau vagabonzi. Hindușii Gujari stau în același loc de-a lungul anului în timp ce musulmanii gujari sunt nomazi sezonieri.

Domnul să trimită lucrători în India, Pakistan și Afganistan pentru a împărtăși despre Hristos poporului Gujari.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid02pujngScd6MGLUf1H457xMdVfe8d5nMYNYqUQoXcSK5uRJQ3ZHVX5gsSzCX5fc3ZUl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.