O întreagă echipă de baschet american s-a botezat în râul Iordan

Membrii echipei de baschet a Universității Auburn au umblat pe drumurile parcurse de Hristos și ucenici în timpul unei vizite recente în Țara Sfântă și s-au decis chiar să-și mărturisească public credința botezându-se în râul Iordan.

Jucătorii și stafful echipei „au împărtășit un moment special unii cu ceilalți” în perioada de timp când au fost botezați în Iordan săptămâna aceasta în Israel, a scris echipa pe Twitter.

Echipa Auburn s-a aflat în Israel pentru o călătorie de 10 zile pentru a juca trei meciuri de prezentare.

Programul le-a oferit și mult timp pentru a vizita locurile renumite din Țara Sfântă.

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și să aibă acest tip de experiență istorică, educațională, religioasă, spirituală. A fost de-a dreptul uimitor”, a declarat antrenorul lui Auburn Tigers, Bruce Pearl, într-un interviu acordat SECNetwork.

Auburn Tigers sunt a patra echipă de baschet universitar care joacă în Israel în cadrul unui turneu de pre-sezon.

Într-un interviu acordat publicației The Jerusalem Post, Pearl, care este evreu, a declarat că pelerinajul va avea o influență durabilă asupra vieții jucătorilor săi.

„Jucătorii mei își vor vedea rădăcinile iudeo-creștine, iar toți cei care vor dori să se boteze în râul Iordan, o vor putea  face”, a spus Pearl, a cărui primă călătorie în Israel a avut loc în 2009.

„Se vor plimba în grădina în care a mers Isus și se vor ruga la Zidul Plângerii. Vor experimenta în mod direct prezența lui Dumnezeu în Țara Sfântă. Doar veniți și vedeți, veți fi schimbați pentru totdeauna,” a spus el.

Citiți mai mult accesând următorul link :

https://www.stiricrestine.ro/2022/08/12/o-intreaga-echipa-de-baschet-american-s-a-botezat-in-raul-iordan/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.