IMPLICĂ-TE și TU!

Inceput de saptamana , inceput de activitate pentru noi si cum BINELE nu are pauza, astazi dorim sa va prezentam povestea celor 7 copilasi speciali din Sangeorz-Bai.👦👧

❤Speciali, nu doar prin prisma faptului ca sufera de AUTISM, ci pentru ca au niste mamici curajoase care ar face orice pentru ei.👩❤
Povestea incepe cu Cristina, mamica Sofiei -o fetita superbă de 5 anisori cu autism- care ne-a solicitat ajutorul.
Pentru ca in astfel de cazuri, terapia este cel mai potrivit mod de recuperare, mamicile sunt nevoite in fiecare.saptamana sa isi duca copilasii la terapie in Nasaud. Pentru ca in Sangeorz si imprejurimi ar fi vorba de mai multi copilasi cu autism, dar parintii nu isi permit financiar sa le asigure transportul sau costurile.terapiei, Mamicile au venit cu propunerea sa infiinteze un centru de recuperare la Sangeorz, astfel.incat sa beneficieze de ajutor/terapie cat mai multi copii.
Si aici intervin mai multe obstacole unde putem.ajuta noi, toti: sustinerea costurilor terapiei pentru cat mai multi copii cu autism din zona.
Cu sprijinul primarului din Sangeorz Bai, mamicile au primit un spatiu unde isi vor putea amenaja acest centru de recuperare si de asemenea, li se vor achita costurile cu facilitatile. Cheltuielile cu transportul si cursurile de.recuperare cu doamnele logoped vor fi suportate de mamici.
Mamicile au dus fiecare de unde au putut.lucruri pentru a amenaja spatiul: masute, scaune, jucarii, dar au nevoie de sprijinul nostru, pentru ca in fiecare luna vor trebui sa plateasca aproximativ 1600 Ron cheltuieli cu orele de terapie, dar si de materiale didactice pentru buna desfasurare a activitatilor.
Asa ca…, in concluzie, CUM PUTEM AJUTA?

AsociatiaFaRaidinceaiFeldru face primul pas si ofera o donatie de 1000 de Ron .🥰❤

Cine ne mai ajuta?🤗🤗🤗🤗
Ar fi nevoie de:
🍀🙏do1natii pentru a acoperi cel.putin jumatate din necesar lunar ( 800 Ron)
🙏
🍀materiale didactice: planse, jucarii, carticele, carioci , hartie alba/ colorata, cuburi, etc.

Sa oferim o sansa acestor copilasi care au avut norocul de a avea mamici curajoase care si-au asumat aceasta.misiune in numele.copiilor cu autism din zona noastra.

Donatiile se pot face in contul Asociației noastre Fa Rai din ce ai-Feldru, mentiunea AUTISM sau prin sustinerea cu materiale didactice.

🍀🍀🍀🍀ASOCİAȚİA FĂ RAI DIN CE AI – FELDRU
Conturi BCR :
RON RO96RNCB0040169988510001
EURO RO69RNCB0040169988510002
USD RO42RNCB0040169988510003

De asemenea, puteti lua legatura cu Cristina, mamica Sofiei, care va sta la dispozitie pentru orice informatie suplimentară si modul cum ii puteti ajuta.

Nr de telefon Cristina: 0 770 525 013

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.