Drum curat spre Madagascar!

𝐀𝐥 𝟏𝟎-𝐥𝐞𝐚 𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫ă 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞 î𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫ă.
Este mult de lucru: să faci bagaje, să cântărești bagaje, să le înfoliezi pentru a le proteja împotriva “spargerii”, să le transporți, să le încredințezi în mâna Domnului, cu speranța că lucrurile ajung întregi și toate. 🧳
Ce avem în poză este doar o parte din bagaje. Un calcul sumar de 2×6, plus pentru fiecare persoană din familie avem un bagaj de cabină, se ridică la ceva de dus în Madagascar, nu-i așa?
Ca de obicei, trebuie să gândim ce este necesar și util de aici pentru proiectele din îndepărtată țară, “pentru noi, echipa și lucrarea noastră: copii, logistică, etc”, lucruri care în Insula Roșie sunt foarte scumpe sau greu de găsit.
Totuși, găsim că suntem binecuvântați, și vă suntem recunoscători că ați fost alături de noi în tori acești ani. Spunem și noi așa cum declara și Iacov (din Genesa 32:10):

Geneza 32:10 Eu sunt prea mic pentru toate îndurările și pentru toată credincioșia pe care ai arătat-o faţă de robul Tău, căci am trecut Iordanul acesta numai cu toiagul meu, și iată că acum fac două tabere.

“Am plecat cu valizele acum 10 ani spre Madagascar, iar acum avem o lucrare ce cuprinde lucrările 4S:
🔺🔥📖🙏🏽 Lucrările spirituale: plantare biserici, ucenicizare și educație creștină
🩺💊🌡 🚑 Lucrările medicale
👨🏽‍🔧📚📝🧑🏽‍🏫 Lucrările educaționale
🍚🥙🏡🍲 Lucrările sociale

Vă mulțumim că ați fost și sunteți parteneri în Împărăția lui Dumnezeu în această “călătorie” a binecuvântării unui popor african, departe de țărășenii de tot ce este românesc! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

http://www.misiunemadagascar.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.