Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia
Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).
Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Yemeni arabi
Țara: Yemen
Populație la nivel mondial: 6.872.000
Biblia: porțiuni
Religia principală: islam
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,00%
Evanghelici: 0,00%

Yemeniții arabi au avut o legătură strânsă cu islamul de-a lungul istoriei. Aproape toți yemeniții arabi sunt musulmani, iar aproximativ jumătate fac parte din secta Zaydis care aparține tradiției șiite. Cei mai mulți zaydiți sunt luptători și consideră toate războaiele ca o manifestare a jihadului.

Domnul să se descopere yemeniților arabi prin vise și vedenii și să le transforme și inunde inimile cu dragostea Sa transformatoare!

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid02VGnLVhj8a2uSaYNjTBGKa8nhT1mkYaZQsaY6551TF6xD2we2jGTEGnm1Cjdqwd7Bl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.