Pastorul Ionica Călin a trecut la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să mângâie familia îndoliată!

Iată un mesaj emoționant transmis de fratele Bogdan Ionescu:

Omenește, ma simt mâhnit,aflând vestea trecerii la Cer a pastorului Ionica Călin, ma doare chestia asta, parca de astăzi lucrarea creștina între romi e mai săracă,el care a slujit așa cum s-a priceput mai bine sa ducă vestea buna a Evangheliei in atâtea locuri!
A slujit localitatea natală, Slobozia Bradului,unde a fost pionier in slujirea Lui Dumnezeu, a pus umărul la Râmnicu-Sărat, la Ramnicelu, prin București, și in multe locuri pe lângă București!
A avut o familie frumoasa,și copii ca săgețile in tolba unui războinic, a format in familie o echipa de slujitori devotati in cântare și slujire cu Cuvântul Lui Dumnezeu!
Eu știu doi gineri destoinici, pastori cu râvna de evangheliști, pe Nixon Augustin Codreanu, pe Macioi Pastor Fane,apoi pe feciorul lui,pe Petru Calin,și pe toți ai lui din neam.
A reușit,poate uneori cu stângăcie , sa ducă Vestea buna a Evangheliei de la politicieni, și pina la interlopi(ma gândesc acum cine o mai face asta), a umblat sa predice Cuvântul in locuri rău famate unde alții nu s-au dus, a reușit sa aprindă o Lumina a Cerului in cel mai rau famat cartier al Bucureștiului,in Ferentari, unde oamenii îl stimați și îl simpatizau…
E mai săracă parca lumea creștina de pe la noi fără Ionica Calin!
La revedere in Ceruri, pastore Calin!

Dumnezeu să vă mângâie mult.

Cu dragoste, Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.