Un proiect de lege din California permite instanțelor să preia custodia copiilor ai căror părinți se opun tratamentelor transgender

Proiectul de lege, S.B. 107 ar face din California un așa-numit „refugiu” pentru minorii ale căror state restricționează tratamentele transsexuale sau ai căror părinți se opun unor astfel de tratamente.

De exemplu, proiectul de lege interzice statului să asiste la aplicarea unor legi precum cea din Alabama care interzice blocantele pubertății, hormonii și operațiile de schimbare a sexului, care implică copii. Minorii și părinții din astfel de state ar fi protejați în California.

Dar proiectul de lege oferă, de asemenea, custodia instanțelor – cel puțin temporar – a minorilor care fac călătoria fără părinții lor.

„O instanță din acest stat are jurisdicție temporară de urgență dacă copilul este prezent în această stare și copilul a fost abandonat sau este necesar în caz de urgență pentru a proteja copilulˮ, se arată în textul proiectului de lege.

Oponenții proiectului de lege spun că minorii nu sunt suficient de maturi pentru a lua astfel de decizii. Senatorul de stat California Scott Wiener, un democrat din San Francisco, a sponsorizat aceasta lege.

Consiliul familiei din California se opune proiectului de lege.

Acest proiect de lege declară război părinților din întreaga țară care nu doresc ca copiii lor să fie sterilizați din cauza disforiei de gen, o condiție care se rezolvă în majoritatea cazurilor după ce un copil ajunge la maturitateˮ, a declarat Greg Burt, director al Capitol Engagement cu California Family Council. „Senatorul Wiener crede că face din stat un refugiu sigur pentru copii, dar dacă va trece, va transforma California într-o amenințare pentru fiecare familie din țară.ˮ

Oponenții spun, de asemenea, că va permite anumite forme de răpire. Ei s-au adresat avocatului legislativ din California a proiectului de lege, care a spus că legea interzice unei instanțe să ia în considerare luarea sau păstrarea unui copil de la o persoană care are custodia legală a copilului, în cazul în care luarea sau reținerea a fost pentru obținerea de îngrijire medicală sau de îngrijire a sănătății mintale care afirmă sexul.

Citește mai mult: https://www.voceacrestinilor.com/mapamond/un-proiect-de-lege-din-california-permite-instantelor-sa-preia-custodia-copiilor-ai-caror-parinti-se-opun-tratamentelor-transgender/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.