Rugăciune pentru Misiune

Maroc
Populația totală: 37.498.000
Populația creștină: 31.400
Religia principală: islam

Marocul are cea mai veche universitate din lume fondată în 859 d.Hr. Cu toate acestea doar trei sferturi din populația țării pot citi și scrie.

De ce se află Maroc în clasamentul World Watch List 2022?
Maroc se află pe locul 27 în WWL. Creștinii care vorbesc cu alții despre credință riscă să fie arestați și persecutați datorită legii țării care incriminează „zdruncinarea credinței unui musulman”. În acest an mai mulți credincioși au fost forțați să părăsească țara. Viața pentru creștinii din Maroc rămâne foarte dificilă.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Maroc?
Ziua 1: Să ne rugăm pentru credincioșii izolați în Maroc care trebuie să-și trăiască credința în singurătate sau riscă arestul la domiciliu, atacuri fizice, arest și închisoare.
Ziua 2: Să cerem Domnului să se apropie de copiii Lui și să le umple inimile cu prezența și dragostea Lui.
Ziua 3: Să ne rugăm pentru toleranța față de religii, altele decât islam, în societatea marocană împreună cu libertatea de a se aduna.
Ziua 4: Să cerem Domnului să călăuzească și să protejeze lucrătorii creștini din Maroc care evanghelizează credincioșii care sunt respinși de familia și comunitatea lor musulmană.
Ziua 5: Să cerem lui Dumnezeu să-Și întindă brațele în jurul credincioșilor din Maroc care tânjesc să împărtășească credința lor cu alții. Să ne rugăm ca ei să găsească o comunitate creștină cu care să se închine.
Ziua 6: Să ne rugăm pentru înțelepciune și discernământ pentru credincioșii care se adună în secret pentru a avea părtășie.
Ziua 7: Să ne rugăm pentru siguranța liderilor bisericilor de casă. Să ne rugăm ca Dumnezeu să le dea viziune pentru lucrarea cu noii credincioși și pasiune pentru a-i uceniciza.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.