Rugaciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Muntenegreni
Țara: Muntenegru
Populație la nivel mondial: 367.700
Biblia: tradusă complet
Religia principală: creștinism
Stare: evanghelizați superficial
Aderență creștină: 85,0%
Evanghelici: 0,3%

Muntenegru este o țară relativ mică în Europa și în același timp un stat multietnic în care nici un grup etnic (muntenegreni, sârbi, bosniaci, albanezi și croați) nu formează majoritatea. Creștinismul ortodox sârb este cea mai populară religie în Muntenegru urmat de islamul sunit. Din 2012 islamul a fost recunoscut la religie oficială și în spitale, unități militare, cantine și cămine.

Să ne rugăm pentru o trezire spirituală în rândul creștinilor din Muntenegru ca ei să ajungă să trăiască după principiile Scripturii și să fie o bună mărturie pentru cei din jur.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid0G1pzgBJXvQ6RPFFTNemAUT41j1KmbdCN4zQGuKow4opT7HAwFk23Dt4mQCNexuRZl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.