Tragedie într-o familie din Com.Murgeni- tatăl și 2 copii au murit într-un accident, mama este în comă

Numărul victimelor în urma accidentului grav produs luni seară pe DN 24 A în Vaslui a crescut, au anunțat oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui,victimele fiind din Com.Murgeni.

O fetiță de 5 ani a murit la spital, după ce la fața locului au fost găsiți decedați o copilă de 2 ani și un bărbat de 32 de ani. În mașina cu șapte locuri se aflau 12 persoane, șapte dintre acestea fiind copii. Accidentul s-a produs luni seară, la ora 20.20 în apropierea localității Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui.

Au fost implicate un autocamion, un autoturism și o căruță. Toate cele trei mijloace de transport se deplasau în direcția Murgeni-Bârlad. La un moment dat, șoferul autocamionului a încercat să depășească atelajul, moment în care l-a acroșat. Acesta le-a declarat polițiștilor că a oprit autocamionul și a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat cu căruța, dacă a rănit pe cineva.

https://misionarulonline.ro/2022/07/14/tragedie-intr-o-familie-din-com-murgeni-tatal-si-2-copii-au-murit-intr-un-accidentmama-este-in-coma/?fbclid=IwAR1ut6QGEyI_nYoR618ekfvin4D4D2TMKoHWTklXGqk4kn1HDPyXW6KWnl4&fs=e&s=cl

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.