Muzica este vibrația IUBIRII

Tot ceea ce ne înconjoară este vibrație. Cu atât mai mult o găsim în actul muzical. Acolo vibrează corzile pianului sau ale unei chitări creând prin armonie frumuseți și stări sufletești înălțătoare… Toba crează vibrație iar dacă este „cântată” și nu „bătută” poate aduce bucurie și entuziasm.
Dincolo de orice instrument, în interpretarea vocală vibrează corzile ce pot scoate sunete ce pot impresiona și emoționa uneori chiar până la lacrimi.

Cu toate acestea, în muzica adresată lui Dumnezeu există un element care, dacă lipsește, face inutil, ineficient și chiar poate perverti întregul act muzical.
Pot vibra toate instrumentele si corzile vocale în cele mai plăcute și impresionante armonii posibile; dacă în muzica adresată lui Dumnezeu nu vibrează… inima, totul este în zadar.

Pe Dumnezeu nu-l impresionează abilitățile noastre oricât de șlefuite și perfecționate ar fi (în fond, spune apostolul Pavel „Ce dar ai pe care să nu-l fi primit!? Și dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca și cum nu l-ai fi primit?!”)
El se lasă impresionat însă de o inimă gata să I se închine; de o inimă care, cu fiecare vibrație și bătaie a ei strigă „Lăudat să fie Numele Tău, Doamne!”

„Muzica este vibrația IUBIRII pe înțelesul fiecărei inimi!” sau…ar trebui să fie. Dacă însă vibrează doar boxele din cauza decibelilor, aceea este doar …gălăgie!

O seară excelentă, dragi prieteni! 🤗

https://www.facebook.com/100000482993310/posts/pfbid0BKtYqUhQN2C3pjtir4a6vSckKdMhx1VvSrDu5hUcNXQ5q9zDkWP2zfDhWgAL3yxBl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.