Misiunea Hristic -jurnalcuHristic

E deja a 5-a zi de când am început turneul sub genericul „Cel Preaînalt”. Am început la Turnul Severin, apoi am continuat cu Reșița, Arad și Sibiu. Zilele au trecut repede, serile au fost pline de binecuvântare! Dumnezeu vorbește atât de minunat, când într-un fel, când în altul, prin cântări, prin mesajul Scriiturii și chiar prin mărturiile pe care le rostim curajoși.
Pastorul Vasile Trișcă ne-a amintit ca avem o identitate unică și în trupul lui Hristos, nimeni nu ocupă locul altcuiva. Dar și că ni se poruncește să avem o dragoste pentru aproapele nostru, mai presus de dreptate, gândire critică și mântuire. Astfel să înțelegem că Dumnezeu e Cel ce poate face din pietre, suflete care să trăiască pentru El.
Pastorul Ciprian Bârsan ne-a conștientizat de urgența vremurilor pe care le trăim, înțelegând că fiecare suflare trebuie să fie o trăire pentru Dumnezeu.
Iar amintirea că Dumnezeul Cel Preaînalt ne cere să privim la foloasele aproapelui nostru, dezbrăcând haina de judecător, fiindcă Isus, Singurul care avea dreptul să judece omul, a dezbrăcat aceeași haină, lăsându-Și drepturile de-o parte, pentru noi, a fost așezată înaintea noastră de pastorul Cristian Popa.
Trăim vremuri în care „se aude trâmbița și Domnul vine curând”.
Tu cum îți evaluezi viața? Cum trăiești zi de zi?

mission #MisiuneaHristic #arad #resita #road #jurnal #singforlord #singer #sibiu❤️ #trip #church

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Misiunea Hristic -jurnalcuHristic

  1. liliana zice:

    Domnul să vă binecuvânteze pe toți ⚘

    Apreciază

Comentariile sunt închise.