Felicitări frate Marcel!

𝐀𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐢𝐫𝐞 Ș𝐜𝐨𝐚𝐥ă 𝐃𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐥ă
Recunoscător lui Dumnezeu și minunaților oameni care m-au ajutat să ajung până la atingerea acestui obiectiv: absolvirea școlii doctorale.
Sub îndrumarea excepțională a profesorilor coordonatori prof. univ. dr. habil. Corneliu Constantineanu, prematur decedat și apoi a prof. univ. dr. habil. Marcel Valentin Măcelaru, am finalizat și susținut teza de doctorat numită ”Împuternicit de Duhul: Către o misiologie penticostală în context malgaș”, așezând o mică bază teologică românească în ceea ce privește misiologia penticostală.
Oameni minunați și profesori emeriți, care mi-ar putea fi mentori pe viitor pe diferite direcții, au constituit Comisia de Evaluare finală :
💎 Președinte: prof. univ. dr. Codruța Simona Stoica – Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad;
💎 Prof. univ. dr. habil. Mihai Himcinschi – Universitatea „1 Decembrie” din Alba-Iulia
💎 Prof. univ. dr. habil. Istvan Pasztori-Kupan – Universitatea Karoli Gaspar Reformatus Egyetem, Budapesta
💎 Prof. univ. dr. habil. Ioan Gheorghe Rotaru – Institutul Teologic Creștin după Evanghelie „Timotheus” din București;
Între minunații profesori care au contribuit în acești ani de cercetare la formarea mea și au adus gânduri prețioase cercetării realizate, au fost alături de noi în sală sau ne-au încurajat înainte de susținere:
💎 Prof. univ. dr. habil. Corneliu C. Simuț;
💎 Conf. univ. dr. habil. Mihai Handaric;
💎 Lector univ. dr. habil. Daniel Oprean;
Familia mi-a fost aproape nu doar la susținerea finală a tezei, ci de-a lungul întregului proces. Îți mulțumesc din inimă Saitis Ramona Ioana, minunata mea soție și dragilor copii: Alessia, Ruth, Filip și Naomi!
Vă mulțumesc frumos, dragilor Adi Ulici și Geta Ulici, care ați venit alături de noi la susținere, și întregii familii care ne-au încurajat.
Vă mulțumesc frumos tuturor celor care ați zidit lucruri bune sau m-ați susținut prin diferite eforturi financiare în cursul școlii doctorale.

https://www.facebook.com/741175273/posts/pfbid0tRBRUbMnetabWpGH1YW2v4FxoRgr1i3ufRYmxo2noGYkkPLEVNqaeGhpYqXjs2Akl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.