Poveste de Viață

Ziua de 02.07.2022 va rămâne o dată memorabilă și foarte însemnată.
Am fost invitat de un preaiubit frate din Göttingen, preaiubitul frate Manix, să vestesc Evanghelia Domnului nostru Iisus Hristos. În avionul care mă purta spre aeroportul din Dortmund, am stat lângă un preaiubit frate, David, cu soția lui dragă. În felul acesta am aflat că fratele locuia lângă Hanover. Deodată mi-am adus aminte că acum 27 de ani, înoptam pentru o noapte în închisoarea din Hanover, deoarece în ziua următoare aveam să mă întorc în România, după 2 ani și o lună, petrecuți în două închisori din Germania.
Am știut că Braunschweig, locul în care am fost încarcerat în data de 15.11.1993, nu poate fi departe. Am și aflat că nu este. După slujba pe care am avut-o vineri seara, un frate drag, Sebi, s-a oferit să mă ducă a doua zi la Braunschweig. Nu-mi venea să cred că după aproape 29 de ani, aveam să revăd locul (,,maternitatea”), unde Duhul lui Dumnezeu avea să mă nască din nou, din Dumnezeu.
Sâmbăta, am pornit spre închisoarea din orașul respectiv. După o oră și un pic, am ajuns. Emoții mari, amintiri deosebite. M-am dus la poartă și prin interfonul de acolo am schimbat câteva cuvinte în limba germană, cu o femeie-gardian. I-am spus cine sunt si de unde vin. De asemenea i-am spus că în urmă cu 29 ani, am fost încarcerat în acel loc, și dacă este posibil să îl vizitez. Mi s-a transmis că ar putea fi posibil dacă stabilesc un termin, adică o programare. M-am bucurat foarte mult. Am făcut mai multe poze și am pornit spre cea de-a doua închisoare, unde am petrecut un an si o lună, Wolfenbüttel. Și aici am procedat la fel și am primit un raspuns asemănător.
Mă rog bunului Dumnezeu să preagăteasca EL posibilitatea de a vizita cele două penitenciare, dar și posibilitatea de a vesti românilor care sunt închiși, Evanghelia.
Să nădăjduiesc că nu va trebui să aștept foarte mult.
Pentru această binecuvântare, mă închin și-i mulțumesc din inimă Tatălui meu Ceresc. Binecuvântat să fie Numele Lui.
Cea mai mare binecuvântare pe care omul o poate primi în această viață, este aceea de a deveni, prin credința în Jertfa Domnului Iisus, un copil al lui Dumnezeu. Biblia este Cartea care ne vorbește despre această măreață binecuvântare.

DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE ROMÂNIA.

https://www.facebook.com/100064387212557/posts/pfbid023HSnSu6CS3awTQsnGgFXvKC7odqoxS5yxdiK8iwfNQXYusWeMXnTQoSgFcieYFrkl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.