Dumnezeu lucrează și în pustie

După o lungă perioadă de tranziție, timp în care ne-am rugat și am căutat un credincios local care să reprezinte biserica în fața localnicilor și a autorităților, căruia, la timpul potrivit, să-i putem încredința lucrarea de păstorire a bisericii, Dumnezeu a răspuns la rugăciuni mai presus de așteptările noastre.

În timp ce noi ne rugam, Dumnezeu vorbea unei familii care slujea în orașul E. să se întoarcă în I., pentru a-și ajuta familia lărgită, care în urma mărturiei lor au părăsit islamul și au îmbrățișat credința în Isus. În urma unor întâlniri și discuții am înțeles atât noi, cât și ei, că Dumnezeu dorește să se alăture bisericii K. M.. Prin urmare, Dumnezeu a împlinit nevoia unui lider local în biserică și nu doar atât, dar biserica a crescut numeric într-un mod semnificativ. A crescut semnificativ și numărul copiilor care participă duminica la adunările bisericii. Aceasta a atras cu sine nevoia anumitor schimbări în ceea ce privește spațiul pentru întâlniri.

Ne rugăm și căutăm cele mai bune opțiuni pentru a face spațiul mai încăpător sau Domnul să ne pregătească un spațiu mai larg, unde să putem avea în același timp, atât întâlnirile cu adulții, cât și cu două grupe de copii. Ne rugăm pentru identificarea și echiparea persoanelor potrivite pentru lucrarea cu copiii și adolescenții. În același timp ne rugăm pentru dezvoltarea și formarea sănătoasă a noilor echipe, de conducere și de slujire.

Pentru a citi secțiunea de știri în întregime, accesați: https://www.apme.ro/dumnezeu-lucreaza-si-in-pustie/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.