Știri din India

Protestele au început în Bihar în 14 iunie și s-au răspândit în alte câteva state. Peste 500 de trenuri au fost anulate în aceste zone unde a început protestul, iar infrastructura de cale ferată a fost afectată din cauza incendiilor și a violențelor. În ciuda protestelor, nu există speranță că s-ar schimba această nouă legislație.

„Protestele pe calea ferată continuă. S-au auzit focuri de arme, au fost amplasate bombe în vagoanele de tren și nenumărate mașini și motociclete din parcarea gării au fost incendiate.

În perioada 17-18 iunie, în biserica unde slujim a avut loc un seminar pentru familii, iar familia invitată să vorbească a ajuns cu 7 ore întârziere. Astfel am fost nevoiți noi să ținem seminarul în locul invitațiilor. Din cauză că toate trenurile au fost anulate pe timp de noapte, iar ei au rămas blocați la noi în oraș, am fost nevoiți să facem un drum de 6 ore cu mașina pentru a-i duce acasă, pentru că în unele locuri drumul a fost dificil din cauza protestelor. Biserica unde am organizat seminarul se află la 5 minute de gara din Danapur unde a fost amplasată o bombă pentru a incendia trenul, iar în urma exploziei întreaga clădire s-a zguduit.”
Maria, misionară APME

Pentru a citi mai multe despre această știre vă invităm să accesați: https://www.apme.ro/tinerii-din-india-protesteaza-datorita-noilor-reglementari-cu-privire-la-serviciul-militar/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.