Institutul Teologic Penticostal Bucuresti

Duminică, 19 iunie 2022, la biserica „Gloria” din Arad a avut loc Festivitatea de absolvire a promoțiilor 2022 (programul de licență și programul de masterat) din cadrul Institutului Penticostal din București.

La această sărbătoare de la finalul anilor de studiu au luat cuvântul Moise Ardelean, președintele CCPR și pastorul bisericii „Gloria”, Rectorul ITPB, pastor dr. Ioan Brie, pastor dr. Ioan Szasz și dr. Ciprian Bălăban. Din partea absolvenților au transmis un scurt mesaj de mulțumire Flavius Giurgiu (reprezentant absolvenți masterat) și Natanael Vidoni (reprezentant anul IV). Mesajul biblic a fost adus înaintea bisericii și a absolvenților de către fratele Nelu Filip, pastorul bisericii „Poarta Cerului”, Timișoara, și președintele CPR Arad.

La finalul programului festiv, frații pastori Moise Ardelean, Vladimir Neamțu și Florin Mitric au înălțat rugăciuni de binecuvântare pentru absolvenți.

Dumnezeu să îi binecuvânteze pe cei care au finalizat anii de studiu, să le dea putere și înțelepciune pentru examenele finale și să îi călăuzească în slujire.

Foto: David Șuclea

itpbucuresti #festivitateabsolvire #absolvireitpb #absolventiitpb

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.