Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Gujarati
Țara: Uganda
Populație în Uganda: 479.000
Populație la nivel mondial: 3.367.100
Biblia: tradusă
Religia principală: hinduism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,00%
Evanghelici: 0,00%

Gujarati din Africa sunt cunoscuți pentru spiritul antreprenorial. Mulți sunt implicați în comerț, sunt proprietari moteluri sau magazine și puțini în domeniul medical și IT. Ei au familii extinse puternice și bune rețele de afaceri în întreaga lume. Cei mai mulți gujarați din diaspora se închină zeului Mammon păstrând și credințe hinduse tradiționale. Deși Biblia este tradusă, gujarați au nevoie să vadă creștini care își trăiesc viața într-un mod vrednic de numele lor.

Să cerem Domnului să pornească o mișcare de ucenicizare în rândul poporului gujarați din Africa de est ca aceștia să cunoască profunzimea binecuvântărilor lui Hristos.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid05vmbYS88BYkpeDXjEgrgfGkcKKACmqo6eb9srfLGnzos9zEmtEfJmCgPwqmnMyeQl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.