Dumnezeu încă nu mi-a răspuns rugăciunilor, dar știu că o va face… și nimic nu-mi va frânge credința.

Dr. Mark a fost un oncolog renumit.
Într-o zi a zburat la o conferință importantă într-un alt oraș unde urma să fie premiat cu un premiu medical.
La o oră după decolare, a avut loc aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Doctorul a închiriat o mașină și s-a pornit spre conferință.
La scurt timp , vremea s-a stricat și a început o furtună puternică.
Din cauza ploii torențiale, internetul a dispărut în navigator, masina a luat-o pe contrasens și s-a rătăcit. După două ore de condus și-a dat seama că nu poate ajunge unde dorește .

Îi era foame și era teribil de obosit, așa că a decis să caute unde să stea. A observat o casă mică și disperat, a coborât din mașină . A bătut la ușă. O femeie a deschis ușa. El i-a explicat și i-a cerut să folosească telefonul. Femeia i-a răspuns că nu are telefon, dar el poate intra să aștepte până când vremea se îmbunătățește. Doctorul flămând, ud și obosit a acceptat și a intrat .
Femeia i-a dat ceai fierbinte și i-a spus că merge să se roage. Dr. Mark a zâmbit și a spus că el crede doar în hărnicie. În timp ce stătea la masă și bea ceai, doctorul privea pe femeie . În lumina slabă a lumânărilor ea se ruga lângă pătuț. Doctorul a înțeles că femeia are nevoie de ajutor, așa că atunci când a terminat rugăciunea a întrebat-o:
– Ce anume vrei de la Dumnezeu? Crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?
Femeia a zâmbit trist și a spus:
– Bebelușul din pătuț este fiul meu care suferă de un tip rar de cancer și există un singur doctor care poate sa-l ajute . Numele lui este Mark . Numai el îl poate vindeca, dar nu am bani să mi-l permit, iar Dr Mark locuiește în alt oraș. Dumnezeu încă nu mi-a răspuns rugăciunilor, dar știu că o va face… și nimic nu-mi va frânge credința.
Dr. Mark, a ramas uimit .
A izbucnit în lacrimi , șoptind :
– Dumnezeu este mare…
Și-a amintit tot ce i s-a întâmplat astăzi: defecțiunea avionului, ploaia torențială care l-a făcut să se rătăcească; și toate astea pentru că Dumnezeu nu doar i-a răspuns rugăciunii, ci i-a dat o șansă să iasă din lumea materială și i-a dat oportunitati…
Încercați să ajutați oamenii săraci, care nu au decât rugăciunea…
Sa aveti zile minunate pline cu sanatate !
Și Rugați-vă! Zilnic . Neîncetat. Pentru toți și pentru voi .
Sursa internet

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.