Mark Wahlberg îl felicită pe fiul său și pe tinerii care își dedică viața Domnului

Actorul principal al filmului bazat pe credință „Father Stu”, Mark Wahlberg, și-a lăudat duminică, într-o postare pe rețelele de socializare, fiul și pe tinerii ca el care își dedică viața lui Dumnezeu.

The Daily Wire a declarat că Mark Wahlberg, în vârstă de 50 de ani, l-a felicitat pe fiul său de 16 ani, Michael, prin intermediul unui videoclip postat pe Instagram. Yahoo! Entertainment a subliniat că Wahlberg i-a acordat soției sale, Rhea Durham, meritul pentru realizarea fiului său. Wahlberg a pus în descrierea postării felicitări adresate fiului său pentru că își finalizase confirmarea.

În înregistrarea video, care a fost făcută la capul copilului în timp ce actorul de la Hollywood era îngenuncheat, Wahlberg a început cu semnul crucii înainte de a anunța unde se află. Actorul a explicat apoi că a îngenuncheat pentru a mulțumi pentru această zi frumoasă, care a fost specială pentru familia sa. Michael a ales să fie catolic, la fel ca părinții săi, după ce Wahlberg i-a făcut recent introducerea în credință.

„Felicitări fiului meu Michael pentru confirmare. Tuturor tinerilor de acolo care au fost confirmați și care își vor continua relația cu Domnul la vârsta adultă, ce angajament minunat ați făcut!”, a spus Wahlberg.

Wahlberg a continuat să-i invite pe oameni la Hallowapp, unde a apărut pentru filmul „Father Stu”, pentru a-i ajuta în rugăciune. El i-a mulțumit apoi lui Dumnezeu pentru numeroasele rugăciuni ascultate. El a încheiat videoclipul cu o binecuvântare pentru followerii săi.

Wahlberg a încărcat apoi o fotografie cu Michael și Rhea făcută în timpul confirmării într-o postare ulterioară. Actorul și-a felicitat încă o dată fiul, pe care l-a numit prietenul său, și și-a exprimat mândria pentru el.

Creștin în mod public, Wahlberg și-a invitat în repetate rânduri folowerii de pe rețelele de socializare să se roage. El le-a cerut luna trecută celor 18,6 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram să se roage împreună cu el prin intermediul aplicației Hallow, și i-a încurajat să „rămână în rugăciune”.

Între timp, Rhea a dezvăluit pe Instagram că Michael a avut nevoie de doi ani pentru a se pregăti pentru confirmarea sa. Ea a subliniat că este mândră de fiul ei, despre care a spus că acum îi aparține lui Iisus și că nu va fi niciodată singur.

Se spune că interpretarea dramatică făcută de Wahlberg a regretatului părinte Stuart Long în filmul de succes „Father Stu” din aprilie anul trecut este o reflexie a propriei sale călătorii la credință. În diverse interviuri, actorul a subliniat cum a reușit să se regăsească în personajul lui Long, de la un individ rătăcit la un om care l-a întâlnit cu adevărat pe Iisus Hristos.

Filmul, care prezintă povestea convertirii lui Long de la boxer la preot catolic care a slujit deținuților, a depășit așteptările de încasări de 5,70 milioane de dolari în weekendul de deschidere și de 1,5 milioane de dolari în ziua deschiderii în Statele Unite.

„Father Stu” este o colaborare recentă a lui Wahlberg cu regizorul ce a creat „Patimile lui Hristos” și actorul hollywoodian Mel Gibson, sub regia lui Rosalind Ross.

Un text de Anton Carillo pentru Christianity Today

https://www.facebook.com/294648260641674/posts/pfbid02B9GwDnAUG5JabadmbwWM1XKh69XfxUiThgmQ7uktTgFDvHMrTuoBqqbSerzKMXJrl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.