ℙ𝕣𝕠𝕚𝕖𝕔𝕥𝕦𝕝 𝕞𝕖𝕕𝕚𝕔𝕒𝕝 𝔹𝕖𝕥𝕖𝕤𝕕𝕒


Vă suntem recunoscători pentru că ați participat la realizarea acestui proiect splendid. Cu echipa noastră medicală și evanghelistică Betesda avem acces la câteva lucrări care ating viețile oamenilor medical și spiritual:
Ajutor medical și spiritual pe drumurile naționale ale uriașului Madagascar – pe fiecare rută dinspre Antananarivo spre extremități, am numărat cel puțin câte 200 de localități – în total potențialul proiectului este să atingă spre 1.000 de localități dacă ar merge în toate direcțiile;
Ajutor medical și spiritual în închisorile din Madagascar – închisori pentru bărbați, pentru femei sau închisori pentru minori;
Ajutor medical și spiritual pentru copiii străzii din centrul capitalei – unde se deplasează în fiecare miercuri seara minibusul medical Betesda.
Ajutor medical pentru Școala Teologică – în fiecare lună va ajunge la Seminar pentru a oferi ajutor medical gratuit studenților, viitori păstori.
Ajutor medical pentru toate familiile celor 40 de copii din proiectele noastre – Didasko și Vestea Bună.
Ajutor medical pentru toată echipa Fifaliana Indray (Purtătorii Bucuriei), familiile lor (suntem cu totul spre 40 de persoane) și pentru vecinii noștri.

https://www.facebook.com/741175273/posts/pfbid023MuievCqUDtHmsrfcFjwCACn284K5Weu4n3otxBqtGtM8rXwDaXwf8szBoaAD8q6l/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.