Teolog american: creștinii vor fi forțați să accepte ideologia LGBT sau își vor pierde locurile de muncă

Teologul american Albert Mohler îi avertizează pe creștini că în zilele noastre cultura este într-o schimbare rapidă pe tema ideologiei LGBT iar acest lucru îi va forța să ia decizii dificile care ar putea avea consecințe care să le schimbe viața, inclusiv pierderea locului de muncă.

Vorbind în cadrul podcastului său The Briefing, Mohler a discutat despre știrea despre cinci jucători de baseball de la echipa Tampa Bay Rays care au refuzat să poarte șepci și tricouri cu însemnele curcubeului pentru a celebra LGBT Pride, din cauza convingerilor lor creștine. Mohler a citit apoi un fragment dintr-un articol din New York Times care îi critica pe jucători și care făcea referire la cometariul scriitorului Andrew Maraniss, care spunea: „Această cerință nu ar trebui fie una la care să poți opta să nu participi.”

Societatea, a avertizat Mohler, face presiuni din ce în ce mai mari asupra creștinilor să afirme LGBT Pride – și nu doar să tolereze existența ei.

Creștinii care rămân fideli mesajului Scripturii s-ar putea confrunta cu consecințe.

„Oamenii își vor pierde locurile de muncă. Asta deja se întâmplă. Oamenii își vor pierde oportunitățile educaționale. Și asta se întâmplă. Cei mai mulți dintre noi, ca și creștini, vor pierde poziția socială. S-ar putea ca la următorul meci de baseball să nu mai conteze cât de bun jucător ești; va fi vorba despre faptul dacă ești sau nu dispus să susții mesajul, contrar Scripturii creștine, al revoluției LGBT.”

Mohler a catalogat-o drept o „coliziune frontală” între cele două viziuni asupra lumii –  ceea ce învață Biblia și ceea ce promovează societatea – inclusiv administrația Biden. Mohler este președinte al Seminarului Teologic Baptist de Sud din orașul Louisville, statul Kentucky.

„Acești jucători nu spuneau că nu doresc ca fanii LGBTQ să vină la meci… Ei au spus pur și simplu: ‘Nu putem să purtăm obiecte de îmbrăcăminte ce conțin o reclamă pentru ceva ce noi credem că este greșit din punct de vedere moral, pe baza convingerilor noastre creștine’.”

Citiți mai mult : https://www.stiricrestine.ro/2022/06/10/teolog-american-crestinii-vor-fi-fortati-sa-accepte-ideologia-lgbt-sau-isi-vor-pierde-locurile-de-munca/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Teolog american: creștinii vor fi forțați să accepte ideologia LGBT sau își vor pierde locurile de muncă

  1. Alin Cristea spune:

    „ucisi cu pietre, taiati in doua cu ferastraul, chinuiti; au murit ucisi de sabie, au pribegit imbracati cu cojoace si in piei de capre, lipsiti de toate, prigoniti”

Comentariile sunt închise.