Institutul Teologic Penticostal

Stimați frați slujitori,

Ne apropiem cu pași repezi de finalul unui alt an universitar. Imediat după sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt studenții vor începe sesiunea de examene, iar pe data de 19 iunie vom avea, cu ajutorul lui Dumnezeu, festivitatea de absolvire a promoțiilor 2018 – 2022 (licență) și 2020 – 2022 (masterat), la biserica „Gloria”, Arad. În această perioadă noi, profesorii și studenții de la ITPB, ne aflăm în tabăra de rugăciune (8 – 12 iunie), pe care am organizat-o la Râul Sadului, jud. Sibiu. (…)

În ceea ce privește construirea noului campus, lucrările au înaintat, cu ajutorul lui Dumnezeu și susținerea dumneavoastră. În aceste luni s-a lucrat la compartimentarea etajului trei cu pereți de rigips, la partea electrică, la instalațiile sanitare și cele de climatizare, la termoizolarea și finisajele fațadelor, la realizarea balustradelor, la terasele exterioare, la sistemul de canalizare și realizarea branșamentelor de gaze naturale, apă și energie electrică. În această perioadă curtea campusului nostru a fost săpată pentru a se putea monta sistemul de canalizare și a se realiza branșamentele de utilități pentru noua clădire.

Pentru următoarea perioadă ne propunem să finalizăm lucrările la fațadele clădirii, să sistematizăm curtea campusului prin refacerea căilor de acces, a parcărilor, a spațiilor verzi și a terenului de sport. Vom continua lucrările la instalațiile electrice, sanitare, de încălzire-răcire și a celorlalte lucrări de finisaje. (…)

Atenția noastră este îndreptată și asupra renovării vechilor clădiri și transformarea lor în spații de cazare pentru studenți și pentru cadrele didactice.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu și fiecăruia dintre dumneavoastră care ați sprijinit acest proiect prin rugăciune sau prin donații și colecte, și vă rugăm ca și de această dată să contribuiți la dezvoltarea Institutului Penticostal prin colecta din duminica Pogorârii Duhului Sfânt. Resursele noastre sunt limitate, dar avem un Dumnezeu bogat care va răsplăti fiecăruia potrivit cu harul și bunătatea Lui. (…)

Cu prețuire,

Pastor Ioan Brie
Rector ITPB

*textul integral poate fi citit în imagine sau pe siteul nostru

https://www.itpbucuresti.ro/noutati/mesaj-din-partea-rectorului-itpb-catre-fratii-slujitori/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.