Conferința Națională de Misiune RoMisCon

Conferința Națională de Misiune RoMisCon este un prilej de mare bucurie pentru toți cei care înțeleg că porunca Domnului nostru Isus Hristos: duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură se adresează întregii Biserici și responsabilizează fiecare membru al ei, bărbat sau femeie, tânăr sau bătrân.

Anul acesta Conferința de Misiune s-a desfășurat în perioada 5-7 mai, în Arad, în Biserica Gloria, păstorită de fratele Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal, sub genericul „Misiunea Externă la Centenar – Binecuvântați pentru a fi o binecuvântare”, într-un cadru festiv, când Biserica Penticostală din România aniversează 100 de ani de existență.

În parteneriat cu DEM și bisericile din CRPA, APME a invitat pastori din România, SUA, Italia sau Arabia Saudită, misionari, studenți și profesori de la CRST, pentru a sublinia atât provocările de pe câmpurile de misiune cât și posibilitățile de implicare ale bisericii prin: rugăciune, dărnicie și trimitere.

În serile de joi și vineri în Biserica Penticostală Gloria, pastorul bisericii gazdă, fratele Moise Ardelean a binecuvântat adunarea și i-a chemat pe toți cei prezenți la ascultarea poruncii Domnului de a merge cu Evanghelia la toate neamurile. Fanfara și cântăreții ne-au condus în laudă, cântări potrivite cu tema conferinței. Misionarii prezenți și studenții CRST au depus mărturii din clasele de studiu și de pe câmpurile de misiune. Au fost prezentați toți misionarii APME și ne-am rugat pentru ei. Între participanți au fost și un grup de ucraineni cu inimă pentru misiune pentru care s-a făcut o rugăciune specială, în una dintre seri, cuprinzându-i atât pe ei, cât și situația țării lor. Mesajele biblice ale invitaților au subliniat importanța prezenței Duhului Sfânt în misiunea mondială și urmarea apostolilor în ducerea Veștii Bune. Pastorul Ghiță Rițișan, președintele APME, a prezentat Misiunea Penticostală la Centenar, modul în care a fost implicată biserica în contextul misiunii mondiale.

Pentru mai multe detalii despre întreaga conferință vă invităm să accesați: https://www.apme.ro/romiscon-2022-misiunea-externa-la-centenar-binecuvantati-pentru-a-fi-o-binecuvantare/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.