Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Japonezi
Țara: Japonia
Populație la nivel mondial: 120.474.000
Biblia: tradusă
Religia principală: budism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 1,20%
Evanghelici: 0,30%

Japonia este un grup mare de insule. 71% din suprafața țării este acoperită de lanțuri muntoase care includ câțiva vulcani activi. Japonia este afectată de multe cutremure, taifune și musoni. Cultura japoneză poate fi văzută în diferite arte: ikebana, ceremonia ceaiului, caligrafie și teatru de păpuși. Cei mai mulți japonezi se declară a fi simultan șintoiști și budiști. Mulți au devenit obsedați cu plăceri materiale, cariere și posesiuni.
Să cerem Domnului ca Duhul Sfânt să sensibilizeze inima japonezilor față de creștinism ca ei să fie receptivi la Evanghelie.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.