Frânturi din #Scrisoarea 7•Pentru că viaţa plină de Dumnezeu e o viaţă trăită din abundenţă.

Aşadar, da, mă rog ca viaţa ta, trăirile tale, cămăruţele inimii tale să aibă parte de o TRANSFORMARE reală şi să ajungi să înţelegi că viaţa pe acest pământ imens, dar paradoxal limitat, Tu eşti doar în trecere.

În concluzie aş dori să te provoc să te întrebi: Ce fac eu cu Impact Veşnic, aici în această CĂLĂTORIE?

Las eu oare urme de binecuvântări, urme de înţelepciune, dedicare, iubire, slujire?

Ştiu, avem tendinţa să spunem: #Nu am timp#, #Sunt ocupată#, #Sunt obosită#.

Darrr…TIMPUL este de fapt responsabilitatea pe care CERUL ne-a oferit-o, să îl multiplicăm pentru LUMEA DE DINCOLO, pentru VEŞNICIE.

Viaţa nu e noastră, Trupul e Bagajul ce ni s-a oferit.

Te-ai gândit vreodată la toate acestea?

Ce faci azi, ce vei face mâine pentru Dumnezeu?

Şi pentru a-ţi răspunde la această întrebare, aş dori cu toată inima să îţi scriu despre câteva lucruri foarte esenţiale pentru a începe să construieşti răspunsuri la întrebările de mai sus.

Nu ştiu exact ce vârstă ai, cine eşti, care este povestea ta, nu ştiu care sunt luptele sau bătăliile vieţii şi inimii tale!

Dar ştiu un singur lucru, ACEL LUCRU ESENŢIAL care dă sens vieţii tale!

Că eşti CREAŢIA Sa, că ai în tine ceva din Dumnezeu.

Nu e ceva obişnuit, pentru că dacă ai descoperi atribuţiile lui Dumnezeu, te-ai opri din alergarea ta necunoscută şi neînţeleasă deseori şi vei spune: ACUM înţeleg. Eu sunt ESENŢĂ DIVINĂ. Eu sunt fiica Sa!

De ce să mă tem? De ce caut răspunsuri, când toate Răspunsurile sunt deţinute de El?

Cred că cea mai mare teamă a noastră, a femeilor este ACEA INFERIORITATE şi ACEL SENTIMENT DE COMPARAŢIE cu care avem de luptat zi de zi. De la răsăritul soarelui, pân la apusul său.

Ei bine, despre asta vreau să îţi scriu azi.

E în mine un foc ce arde de ceva timp şi nu mă lasă să tac, nu mă lasă să stau în cochilia mea şi să nu mă intereseze de viaţa femeilor şi de modul în care au tendinţa să se raporteze la ele însele.

•Adela•

womansupportingwomen#womenofnow#woman#new#me#all#goodmorning#personallife#sacrifice#love#surrender#cross#jesus#christianity#womanpower#emotionalhealth

https://www.facebook.com/100001526748386/posts/pfbid0tjcPdVtZLbGvmW4HcYXLBp298k2mVzmPEESup7gw8M22UwVA3F4dNbpKibCeacwVl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.