Rugăciune pentru Misiune

Qatar
Populația totală: 2.840.000
Populația creștină: 372.000
Religia principală: islam

Mulți credincioși din Qatar sunt lucrători emigranți și acei creștini sunt persecutați la diferite niveluri, în funcție de contextul țărilor lor.

De ce se află Qatar în clasamentul World Watch List 2022?
Qatar se află pe locul 18 în WWȘ, a urcat 11 poziții în comparație cu clasamentul țărilor în care creștinii suferă cele mai crunte persecuții de anul trecut. Violența împotriva creștinilor a crescut abrupt datorită faptului că multe biserici au fost forțate să stea închise după restricțiile Covid-19. Presiunile întâmpinate de credincioșii din Qatar sunt intense și o greutate zilnică pe cei care Îl urmează pe Isus.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Qatar?
Ziua 1: Să ne rugăm pentru emigranții creștini din Qatar ca ei să fie protejați de tratamentul abuziv și brutal pe care atâția lucrători străini le întâmpină în Qatar.
Ziua 2: Fiecare localnic qatarian care se convertește la creștinism trebuie să facă lucrul acesta în cel mai mare secret altfel riscă persecuție intensă din partea familiei lor sau a societății. Să ne rugăm ca acești credincioși să știe că nu sunt singuri.
Ziua 3: Să ne rugăm pentru monarhia din Qatar. Să cerem Domnului să înmoaie inima emirului și a guvernului lui.
Ziua 4: Să cerem Domnului să le amintească credincioșilor secreți că El este acolo și este în control.
Ziua 5: Să ne rugăm pentru ca oamenii din Qatar să aibă parte de vise, vedenii și alte experiențe cu Dumnezeu care să-i sensibilizeze față de Evanghelie.
Ziua 6: Să cerem Domnului să dea putere credincioșilor să vestească Evanghelia ori de câte ori au oportunitatea.
Ziua 7: Să cerem înțelepciune și îndrăzneală pentru pastorii și liderii bisericilor pe măsură ce Îl slujesc pe Dumnezeu.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid02WYJhY6A1Q9aqZz1LpHaEidy1FFDHCSrqeEJmTph9MAZ9pQaLDNndRyfY9GtARWJl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.