Natura dezlănțuită a provocat pagube în Caraș-Severin

Natura dezlănțuită a lăsat urmări și în județul Caraș-Severin în cursul nopții trecute, ca urmare a codului portocaliu de vreme rea.

În acest context, pompierii militari și voluntari au acționat pe teritoriul județului în zonele cu probleme.

În 6 situații s-a intervenit pentru degajarea unor copaci căzuți, doi în Reșița din care unul a avariat un autoturism, precum și pe pe DN58A Fârliug-Scăiuș, DN68 Oțelu Roșu-Glimboca, DJ 581 Reșița-Lupac și DJ582 Reșița-Cuptoare.

De asemenea s-a intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș (bucăți de tablă) căzute în curtea Spitalului orășenesc Oțelu Roșu, dar și la un incendiu, la anexa unei locuințe din localitatea Șoșdea, cauza probabilă – trăsnet.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Caraș-Severin, în municipiul Reșița, în urma furtunii, au fost afectate mai multe rețele de cablu internet/TV și de alimentare cu energie electrică.

La nivelul județului, potrivit operatorului de distribuție energie electrică, sunt înregistrate avarii pe 15 linii, fiind nealimentați circa 7000 de abonați din mai multe zone ale județului (zona Munții Semenic, zona Băile-Herculane, zona Oțelu Roșu, zona Reșița, zona Caransebeș și zona Bocșa).

Lorena POENARU

Sursa: https://reper24.ro/natura-dezlantuita-a-provocat-pagube-in-caras-severin/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.