Manualului catehetic al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România

În anul 2015, Editura Plērōma, București, publica prima ediție a Manualului catehetic al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, scris de doi dintre profesorii de la ITPB – dr. Ioan Brie și dr. Ciprian-Flavius Terinte.

Manualul a fost lansat la al X-lea congres al CCP-BDAR și a venit în întâmpinarea unei nevoi fundamentale a Bisericii, și anume pregătirea temeinică a noilor convertiți în vederea încheierii legământului cu Domnul prin botezul în apă.

De la apariția lui și până astăzi, manualul a fost folosit de mii de candidați la botez, precum și de slujitorii care i-au îndrumat pe calea cunoașterii învățăturilor biblice de bază indispensabile pentru orice ucenic al lui Hristos ce dorește să împlinească porunca Domnului de a se boteza în apă.

Succesul de care s-a bucurat Manualul catehetic în rândurile credincioșilor penticostali se oglindește nu numai în tirajele mari tipărite, ci și în traducerea acestuia în două limbi de circulație internațională. Astfel, în 2016 a apărut o ediție bilingvă româno-engleză, pentru credincioșii români din SUA și Canada, iar în anul 2019 a fost publicată o ediție bilingvă româno-germană, pentru credincioșii din spațiul germanofon. Aceste ediții bilingve se adresează mai cu seamă celor tineri, care nu studiază în școală limba maternă (româna) și care, astfel, sunt ajutați să înțeleagă mai bine adevărurile biblice.

Recent a fost publicat un nou tiraj din Manualul catehetic, întrucât stocurile vechi se epuizaseră. Profităm de ocazie pentru a readuce în atenția publicului nostru această resursă prețioasă, care poate fi folosită cu succes nu numai de către catehumeni, ci și de către credincioșii care vor să-și adâncească cunoașterea doctrinelor biblice sau de către cei ce vor să se inspire în vederea învățării altora.

Vă dorim lectură roditoare!

Pentru comenzi: editurapleroma@gmail.com

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.