INTEGRITATEA

În vremea în care tráim, lipsa integritätii morale a societátii face ca lumea sà arate ca o corabie aflatà in derivă. Biserica este chemată să fie cârma societății, având Biblia ca o hartă a traseului de parcurs și misiunea de a salva cât mai multe vieți de la pierzare veșnică.
Slujitorii Domnului au astfel un rol strategic în planul lui Dumnezeu pe pamânt, și acesta reclamă un caracter și o integritate morală ca a lui Hristos.

Cuvântul integritate provine din latinescul „integritas”, care înseamnã „deplinätate, caracter complet”.
Rädàcina cuvântului integru înseamnã neatins, intact, intreg.

A fi integru inseamnà a fi temeinic, autentic, drept.
Integritatea, din punct de vedere biblic, înseamnã a întruni în vorbele și acțiunile tale standardele scrise ale lui Dumnezeu. Un om integru este un om care vorbeste si träieste asemenea Domnului Isus.

Majoritatea eșecurilor din lucrarea creștină sunt legate de bani, plăceri fizice sau putere. Dumnezeu a dat daruri bune copilor Săi, dar din pricina înclinație noastre de a păcătuit de a obține câștiguri egoiste sau plãceri, folosim în mod greșit ceea ce El ne-a pus la dispoziție.

Putem câdea atât de usor la examenul integritätii morale. Ținta predilectă a diavolului o reprezintă slujitorii.

Vrăjmașul credinței noastre a caută să știrbeascã influența sau să ne uzurpe rolul conducator, oferindu-ne ispitele dulci ale banilor, pläcerilor sexuale si puterii

Cele trei mari pericole care amenintà slujitorii:

FINANTE,
FEMEI,
FAIMÄ

Aurel Avram

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.