Misiunea Hristic

Într-o perioadă a filtrelor și a editărilor, întâlnim scrierea lui Isaia. În timp ce modelarea corporală și operațiile estetice vin în ajutorul complexelor noastre, întâlnim acest verset despre Hristos.

Putem înțelege că Hristos nu S-a lăsat intimidat de aspectele exterioare și nici de felul în care lăsa impresia că era (slab). Cu siiiguranță Hristos știa că vei citi astăzi acest verset (și că alții îl vor citi în alte vremuri). Dacă El care ar fi putut alege cea mai „șmecheră” carcasă, nu S-a ocupat de asta, ci L-a interesat scopul Lui pe pământ, are același mesaj și pentru tine:
Nu te mai uita la exterior! După moarte, te vei minuna dacă va exista oglindă și privindu-te, vei înțelege ce erai cu adevarat!

Preocupă-te de suflet! Marcu 9:42-48 – pe Dumnezeu nu Îl interesează aspectul trupului tău la fel de mult cât Îl interesează ca sufletul tău să fie complet! 🤍

viata #speranta #misiune #mantuire #bucurie #placere #tineri #tineridesucces #biblie #biblia #verset #citate #citatemotivationale #citatecelebre #citateromanesti #citatededragoste #citatedespreviata #citatedeiubire🌹👑❤ #citateinromana #ganduri #timisoara #arad #cluj #oradea #craiova #suceava #hristic #misiuneahristic

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.