Musulmanii au viziuni cu Isus în timpul Ramadanului: „Un bărbat îmbrăcat în robă albă vine la ei”

În timp ce luna sfântă islamică a Ramadanului se apropie de sfârșit, musulmanii s-au rugat și au postit cu fervoare, pregătindu-se pentru „Noaptea Puterii”, când caută o experiență spirituală. Anul acesta aceasta a fost pe 28 aprilie.

Milioane de creștini din întreaga lume mijlocesc, de asemenea, în favoarea lor.

Uncharted Ministries a intervievat foști musulmani care acum Îl urmează pe Isus, iar mulți dintre ei au avut întâlniri supranaturale cu Isus în timpul Ramadanului. Acești foști musulmani împărtășesc poveștile lor despre descoperirea lui Isus ca Mântuitor și se roagă ca și alții să aibă aceeași experiență.

Husein povestește pentru Uncharted Ministries că a fost cândva un musulman devotat și extrem de împotrivitor la adresa creștinilor. Dar într-un an, în săptămâna Paștelui, Husein a văzut la televizor un predicator creștin care vorbea numai despre Isus. Nu și-a putut lua ochii de la emisiune. Și atunci i s-a întâmplat ceva supranatural.

„Dintr-o dată, Duhul Sfânt a căzut peste mine! M-am uitat în sus și Isus era acolo, în fața mea. Fusesem un musulman devotat, dar de îndată ce L-am văzut, a fost ca și cum aș fi văzut un vechi prieten pe care îl cunoșteam dinainte. Și am știut că era Isus. Și am mai știut ceva. Am știut că El era Fiul lui Dumnezeu!”

Mulți alți foști musulmani își spun poveștile acum și ei pe IFoundtheTruth.com, cum ar fi Marziyeh din Iran.

Citiți mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2022/04/29/musulmanii-au-viziuni-cu-isus-in-timpul-ramadanului-un-barbat-imbracat-in-roba-alba-vine-la-ei/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.