Nu mai cântați Hillsong, Bethel, Jesus Culture și Elevation Worship

Nu există nicio îndoială — muzica grupurilor Hillsong, Bethel, Jesus Culture și Elevation a devenit un fenomen global. Cu toate astea, ar trebui să vă opriți din a le asculta și a le cânta cântecele. 

Aș putea să vă dau multe motive pentru care ar trebui să nu mai cântați și nici să nu mai ascultați cântecele acestor grupări.

Aș putea sublinia Evanghelia Prosperității susținută de liderii din cadrul acestor mișcări, cum ar fi pastorul Bisericii Bethel, Bill Johnson, care susține că Isus nu a făcut minuni în calitate de Dumnezeu: „Dacă ar fi făcut minuni în calitate de Dumnezeu, atunci ele ar fi inaccesibile pentru noi. Dar dacă le-a făcut în calitate de om, eu sunt responsabil să urmez stilul Său de viață.”1 Brian Houston, de la Hillsong, o spune direct și răspicat în titlul cărții sale: „Ai nevoie de mai mulți bani”.

Aș putea menționa anumite îngrijorări teologice legate de lideri precum Steven Furtick (pastor la Elevation Church), care pare să creadă în erezia modalismului, care afirmă că Dumnezeu nu este din Trei Persoane (Trinitar) ci este o Singură Ființă care Se manifestă în trei „moduri” diferite2. Sau Bill Johnson de la Bethel, care a afirmat că Isus a trebuit să meargă în iad și să fie torturat timp de trei zile înainte de a fi născut din nou.

Aș putea face referire la acuzațiile de abuz sexual care le-au fost aduse liderilor de la Hillsong.3, *

Aș putea menționa punctele de vedere dubioase ale pastorului Hillsong, Brian Houston, cu privire la căsătoriile gay.4

Cititi mai mult accesând : https://www.psalmiicantati.ro/Nu-mai-cantati-hillsong-bethel-jesus-culture-si-elevation-worship?fbclid=IwAR3X2DreabcgUxbPG7sfr2j4-AtDGOaIteZBs6iDXv3nmMBHYCrFrHFCp5g#stayhere

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.