Baraba – Vestit dar totuși întemnițat

Pe atunci aveau un întemnițat vestit, numit Baraba. Matei 27:16

Am conștientizat în viață, că a fi vestit în ochii oamenilor nu înseamnă că așa este și în ochii lui Dumnezeu. Cred că El nu are nevoie de „vestiți”, ci de oameni vestitori pentru Cer!

Baraba era vestit și cunoscut pentru faptele făcute și pentru spaima care o transmitea celor din jurul lui. Un criminal vestit.

Cel rău așa lucra atunci, prin oameni ca și Baraba, iar azi lucrează în multe forme pentru a-i face pe oameni vestiții lui.

Cu cât ești mai departe de Dumnezeu, cu atât ești mai vestit în ochii lumii.

Cu cât cauți să fi în centrul atenției (mulțimii), cu atât mai mult te vei trezi într-o zi în mijlocul strigătelor celor care te vor îndupleca să trăiești ca ei.

În viață poți fi vestit prin frumusețe, prin haine, prin mașina ce o ai, prin like-urile din lumea mass-mediei, daruri spirituale, poziție în biserică, în societate, prin relații etc… Cu toate acestea, în același timp, poți fi un întemnițat.

Ferice de cei ce în viață sunt întemnițați pentru adevăr și nu pentru păcat, cum a fost Baraba! Dar har prin Isus Hristos pentru cei ce sunt întemnițați acum pentru păcatul lor, ei pot fi eliberați prin Sângele Mielului!
Dacă ești întemnițat datorită păcatelor tale, astăzi poți evada prin Sângele de la Golgota!

„Eu am murit pe cruce in locul tău Baraba!”

Astăzi Hristos nu mă întreabă cât de mult îmi aduc aminte de suferințele Lui, ci El mă întreabă cât de mult aleg să sufăr de dragul Lui.

Astăzi Hristos nu mă întreabă cât de mult îmi aduc aminte de răstignirea Lui. Astăzi Hristos îmi spune tot mai mult să fiu răstignit complet față de lume, de dragul Cerului.

David Lela

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.