Lucrarea medicală din Madagascar crește

„În Antananarivo, unde ne-am mutat acum un an și trei luni, ne-am implicat în colaborare cu alte asociații și cu Biserica Assemblée de Dieu în evanghelizări cu ajutor medical în diferite sectoare ale capitalei, oferind ajutor medical și medicamente gratuit timp de mai multe zile, pe parcursul acestor evanghelizări. Tot în Antananarivo, cu ajutorul dvs. am cumpărat minibusul de 30 de locuri, pe care l-am transformat în „Clinica Mobilă Betesda”. Am format o echipă și am angajat un doctor, Dr. Fils, care este și pastor, ca să ne ajute în acest proiect de ajutor medical în sute de localități izolate pe traseele naționale din Madagascar.

Vom oferi ajutor medical în câteva direcții în viitor: în vecinătatea noastră, în cartiere; în localitățile pe care le programăm pe traseele și în localitățile aprobate de Ministerul Sănătății; în Antananarivo, copiilor străzii, în parteneriat cu Asociația 2400 de Zâmbete; în închisori, având acces în toate închisorile din Madagascar, în parteneriat cu ASFA; ajutor medical în jungla și savană malgașă, în special în sud-estul Madagascarului, unde lucrăm de circa 5-6 ani cu pastorul André în evanghelizare și plantare de biserici.”

Text și foto: familia Șaitiș Marcel, Ioana, împreună cu copilașii

Puteți citi mai multe despre lucrarea medicală din Madagascar, accesând: https://www.apme.ro/scurt-istoric-al-lucrarii-proiectelor-medicale-initiate-de-familia-saitis-in-madagascar/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.