Rugăciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Amhara Wollo
Țara: Etiopia
Populație: 6.049.000
Biblia: tradusă complet
Religia principală: islam
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 2,90%
Evanghelici: 0,20%

Începând cu secolul al XIX-lea acest grup etnic a fost implicat în acțiuni rebele împotriva guvernului etiopian. Ei sunt localizați în Wallo, o provincie din nord estul Etiopiei. Majoritatea sunt fermieri de subzistență folosind unelte învechite și demult abandonate de lumea occidentală. Oamenii wollo deși musulmani apelează mai degrabă la religia tradițională când se confruntă cu o nevoie serioasă sau o criză.

Să ne rugăm ca Dumnezeu să trimită credincioși care știu să-i ajute să crească productivitatea recoltelor și să fie ambasadori ai lui Cristos printre Wollo.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/2849186592056514/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.