jurnalcuHristic

Dumnezeul păcii este cu noi! Ne-am bucurat ca la finalul săptămânii trecute, să slujim bisericilor din Someșul Rece, Mărișel și Aleșd.

În timp ce pastorul Ghiță Mocan ne-a definit smerenia ca fiind „arta de a sta la locul tău”, ne-a amintim să avem credință că Dumnezeu ne vindecă și azi, cum scrie în Scripturi; să ne păstrăm vie nădejdea că El e neschimbat și în momentele când îndoiala pare credibilă; și să ne amintim iubirea profundă care Îl motivează pe Dumnezeu să ne ierte greșelile (să nu uităm că și noi suntem datori să iertăm, fiindcă suntem iertați), evanghelistul Dorel Pantea ne-a chemat la trezire din orice stare păcătoasă, așa cum și fiul risipitor s-a trezit din starea lui jalnică și s-a întors la tatăl lui care l-a primit, așa cum ne primește și pe noi, Tatăl nostru Ceresc: cu bucurie!
În final, pastorul Iosif Berce ne-a chemat la pocăință. Da, pe noi, cei care mergem la biserică. Și noi ne lăsăm robiți de lucruri din această lume, iar așa cum Irod a avut șansa să se pocăiască de faptele lui rele, avem și noi aceeași șansă. Să nu uităm dar, că pentru absența pocăinței sale, Dumnezeu l-a lăsat în umblarea lui rea și nu i-a mai vorbit.
Noi trăim vremuri de har! Cât timp mai auzim glasul lui Dumnezeu, vă îndemnăm: rămâneți smerenie, aveți credință, păstrați-vă nădejdea, nu uitați dragostea Lui, oferiți iertare, treziți-vă din starea de păcat și pocăință-vă de faptele firii!
Vă prețuim! 🤗

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.