EȘTI CHEMAT SĂ FII UN ÎNVINGĂTOR !

Avem nevoie de Dumnezeu!
România are nevoie de Dumnezeu!
A venit vremea să luptăm cu toată ființa noastră pentru a ne respecta, iubi și proteja părinții, bunicii, copiii, pentru a nu mai fi umiliți și batjocoriți cei dragi care mor, aruncați goi în saci, amintirea lor trebuie respectată, oameni care și-au plătit taxele și impozitele, oameni care și-au crescut copiii și nepoții, oameni care au muncit o viața întreagă, dar care au ajuns să fie batjocoriți de cei care nu au respect, nu prețuiesc și nici nu au frică de Dumnezeu. Dumnezeu nu se lasă să fie batjocorit ce seamănă omul aceea va și secera.
Trebuie aleși în funcții publice doar oameni cu frică de Dumnezeu, ei sunt aceia care respectă, luptă și prețuiesc semenii, care nu se gândesc la foloasele lor, ci ale celor de lângă ei. Oamenii care au Sfânta Scriptura ca ghid al lor, sunt cei care au principii și valori pe care le promovează în societate. Trebuie să avem astfel de oameni care nu ne umilesc părinții și bunicii, care iubesc copiii și îi învață din Cuvântul Domnului, care respectă, slujesc și se luptă pentru oameni, care nu batjocoresc pe cei dragi care au murit. Trebuie să ne opunem cu toată puterea păcatului și celor care lucrează cu întunericul, împotriva oamenilor.
A venit vremea să luptăm, pentru familia creștină formată dintre femeie și bărbat, pentru copiii, pentru văduvă și orfani, pentru ceea ce ne învață Biblia, să fim oamenii lui Dumnezeu, integrii, serioși, smeriți, cu valori și principii din Sfânta Scriptura, să gândim și cu mintea dar și cu inima, nu îmi este frică de voi cei care nu aveți demnitate, cuvânt și respect pentru semeni. Cu Dumnezeu alături sunt mai tare decât voi sodomitilor. Domnul Isus Hristos este Domnul și Mântuitorul meu.
Dumnezeu să binecuvinteze România.

Cu respect și prețuire Florin Bolosin

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.